Anahtar Kelimeler:

Hayırlı bir yolda birlikte el ele

Hayırlı bir yolda birlikte el ele

Milliyetçi Hareket Partisi Bahşılı Belediye Başkan Adayı Ayhan Kacar, seçim çalışmalarına başladıklarını ifade ederek Bahşılı için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Zaferle çıkmak için çalışıyoruz
20 Yıl Bahşılı Belediyesinde çeşitli birimlerde görev yaptığını ve belediyeciliği iyi bildiğini ifade eden Kacar, “İlçemiz Bahşılı için önemli projelerimiz var. Göreve geldiğimiz zaman bu projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hayırlı bir yola çıktık. Bu yolda ilçemiz bize güveniyor. İnşallah seçimlerden zaferle çıkmak için çalışıyoruz. Partimizin bayrağını belediye burçlarına takacağız” dedi. Kacar, “Kırmadan, dökmeden, birbirimize saygı göstererek güzel bir süreç yaşayacağız. Sonunda hep birlikte başarıya ulaşacağız ve gençlerimize, ilçemize hizmetin en güzelini hep birlikte vereceğiz” fadelerinde bulundu. 

Büro Pazar günü açılıyor
Sanayi ve tarım gibi birçok alanda projeleri olduğunu belirten Kacar, bakıma muhtaç ailelere de öncelik verileceğini ifade ederek, “Yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği yaşlı ve bakım evi, nüfus artışı için gerekli yatırımlar yapacağız. Kızılırmak kenarının mesire alanına döndürülmesi, kır evleri ile belediyenin sosyal konaklama tesisi, sanayi yatırımlarına hız kazandırmak için, meyvecilik gelişmesi için çalışmalar yapıyoruz” dedi. Kacar son olarak ise Pazar Günü Saat 13.00’da yapılacak olan büro açılışına herkesi beklediğini söyledi ve davet etti.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu