Anahtar Kelimeler:

Hedef, Marka Şehir Olmak

Hedef, Marka Şehir Olmak

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Cumartesi günü Saygılı’nın seçim bürosu yoğun bir ziyaret trafiği yaşadı. Ziyaretler sırasında Saygılı projeleri hakkında bilgi verdi. Saygılı hedeflerinin Kırıkkale’yi bir marka şehir yapmak olduğunu söyledi.

Hayırlar Getirsin
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Sahada olduğu kadar seçim bürosunda da vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan Saygılı’ya bu kapsamda çeşitli kuruluşlardan ve vatandaşlardan ziyaretler gerçekleşiyor. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı da Saygılı’yı ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Şube Başkanı Recep Akdoğan ziyarette yaptığı açıklamada, seçim sürecinin herkese, kentimize hayırlar getirmesini temenni etti. Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini iletti.

Sokak Sokak Çalışıyoruz
Sağlık-Sen Şubesinin ziyaretinin ardından Yerel-Sen de Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Mehmet Saygılı, beraber çalıştıkları mesai arkadaşları ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Saygılı yaptığı açıklamanın devamında, “Mahalle mahalle, sokak sokak araştırmalarımızı yapıyoruz. Herkesin taleplerini alıyoruz. Hangi mahallenin neyi eksik, hangi sokağın lambası yanmıyor bunlara kadar yakinen takip ediyoruz. Herkesin ortak taleplerini birleştirip çalışmalarımızı o yönde geliştireceğiz” dedi.

Otopark Olacak
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamanın devamında önemli konuya değinerek bir projesini açıkladı. Saygılı Kırıkkale’nin bir kaç merkezi mahallesinde trafik sıkıntısını büyük oranda arttığını söyleyerek, “Bu konuda bir projemiz var. Biliyorsunuz ki yeni valilik binasının bitirilmesinin ardından eski valilik konağı yıkılacak. Göreve gelmemiz  nasip olursa bizim bu konuda bir çalışmamız.olacak. O bölgenin altını otopark yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Park Ve Yeşil Alanlar
Saygılı ayrıca vatandaşların taleplerini değerlendirdiklerini ifade ederek, “Minibüsçülerimize yolcu indirip bindirmelerini sağlayacak yol kenarlarına cep’ler yapacağız. Hem trafik akışı durmamış olacak hemde minibüsçülerimiz rahat edecek. Vatandaşlarımızın başka bir talebi de park ve yeşil alan çalışmaları. Bu konuda elimizden geldiğince yeşillendirme, ağaçlandırma ve park alanları ile Kırıkkale’yi donatacağız” ifadesinde bulundu.

Hedef Marka Şehir Olmak
Saygılı, “Bu anlattıklarımız projelerimizin sadece bir kaçı, önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde projelerimizi anlatacağız. Kırıkkale için mega yani çılgın projelerimizi hazırladık. İmkanlar doğrultusunda hepsini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bizim düşüncemiz küçük değil. Kırıkkale’nin marka şehir olabilmesi için küçük değil büyük düşünmek gerekiyor. Marka olma yolunda ilerlemeyi hedefliyoruz” dedi.
 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı