Anahtar Kelimeler:

Şikayetlerden Biz Bıktık!

Şikayetlerden Biz Bıktık!

Siz Bıkmadınız Mı Sayın Sekreter!

Kırıkkale’de sağlık sektörü ve özellikle YİH konusundaki şikayetler artık bıktırıcı bir hal almaya başladı.

Öztaş’a Büyük Tepki
Kırıkkale’de sağlık sektöründe tam anlamıyla sıkıntılı bir dönem yaşanıyor. Sıkıntıları çözecek bir girişim de bulunmuyor. Şu günlerde Yüksek ihtisas Hastanesi ile ilgili sıkıntılar en çok şikayete konu olan durumların başında geliyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş’ın sorunlara çözüm bulamaması da tepki çekiyor.

İşte Şikayet Konuları
Eski hastanenin durumu ortada. Doktor yok, otomasyon çalışmıyor, temizlik hak getire… Müthiş bir yığılma var. Yeni taşınılan hastanede ise otomasyon çalışmıyor, hastane soğuk, her yerden sular akıyor, borular patlamış durumda, kan veren sonucunu alamıyor, doktor yok, hizmetliler doktor gibi her işi takip ediyor, bahçe berbat durumda, hastanede otorite kalmamış, hekim bulunamıyor.

Berbat Bir Durum
Hastanedeki bu durumdan ötürü bir giden pişman bir de gitmeyen. Bir ok bürokrat ve hekim, başka hastanelere ve başka kurumlara geçiş yapıyor. Hekim kadrosu iyice zayıflamış durumda. Genel Sekreterin sorunlara çözüm bulması isteniyor ancak, bir çözümü aylardır yok. Vatandaş büyük tepki gösteriyor. Sağlıkta çok iyi durumda olan Kırıkkale, şu anda tam anlamıyla “berbat” bir dönem yaşıyor.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu