Anahtar Kelimeler:

Önceliğimiz personelimiz olacak

Önceliğimiz personelimiz olacak

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda destek ziyaretinde bulundular.

Personelin mutluluğu çok önemli
Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarette sıkıntılarını ve isteklerini dile getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, Kırıkkale için hayırlısı ne ise onun olmasını istediler. Belediye Başkan Adayı Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, en önce personelin mutlu olması gerektiğini kaydetti.

İstişare halinde olacağız
Saygılı yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Belediyesi personeli ile her zaman iç içe olacağız. Allah nasip ederse o makama oturduğumuzda hepinizle istişare halinde olacağız. Kırıkkale’nin en iyi yerlere gelmesi için personelimiz ile beraber çalışacağız. İnşallah da personelimizi mutlu edeceğiz. Siz mutlu olursanız Kırıkkale mutlu olur. Bu yüzden personelimiz bizim en önce gelenimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Bir çok önemli çalışma olacak
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ayrıca bayanlarda ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mehmet Saygılı bayanlar ile ilgili birçok önemli çalışma olacağını belirterek, “Özellikle sosyal manada, sosyal belediyecilik anlamında bayanlara çok iş düşüyor. Biz de bu görevi iyi şekilde yerine getireceğime inanıyoruz” dedi.
 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu