Anahtar Kelimeler:

Seçmen listeleri askıda

Seçmen listeleri askıda

Tüm Muhtar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Naci Tekinay  yaptığı yazılı bir açıklama ile seçmen listeleri hakkında bilgi verdi.


Son gün 23 Ocak
Tekinay seçmen listelerinin Muhtarlıklarda askıya çıktığını ve  23 Ocak 2013 tarihinde kaldırılacağını bu tarihe kadar vatandaşların isim kontrollerini yapmaları gerektiğini, Muhtarlıkların Cumartesi ve Pazar günleri de açık olduğunu ifade etti. Tüm Muhtar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Naci  30 Mart 2013 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerle ilgili olarak seçmen listelerinin Muhtarlıklar önünde askıya çıktığını  belirtti. Tekinay  yaptığı yazılı açıklamada Seçmen listelerinin 10 Ocak 23 Ocak 2013 tarihleri arasında askıda kalacağını bu tarihler arasında vatandaşların Muhtarlıklara uğrayarak seçmen isim listelerini kontrol etmeleri gerektiğini bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.

Müdürlüğü gidin
Tüm Muhtar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Naci Tekinay askıda bulunan seçmen listesinde isimleri yer almayanların İlçe Nüfus  Müdürlüğüne ve ya İlçe Seçim Kurulu Müdürlüklerinde isimlerini yazdırabileceklerini ifade etti. Açıklamada “Vatandaşların seçmen isim listelerinde isimlerini kontrol etmeleri  oy kullanmak gibi bir vatandaşlık görevlerindedir. Seçmen Listesinde ismi olmayan vatandaşların askı süresince İlçe Nüfus Müdürlüğü ve İlçe seçim kurulu müdürlüklerine isimlerini yazdıracaklardır.Muhtarlıkları Cumartesi ve Pazar günleri açıktır” ifadelerine yer verdi.
 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı