Anahtar Kelimeler:

Oda Başkanları Öneride Bulundu

Oda Başkanları Öneride Bulundu

Adayları Ziyaret Ettiler

Kırıkkale’de hizmet veren esnaf odalarının başkanları, İl Belediye Başkan adaylarını ziyaret ettiler. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Herkesle Birlikte Olacağız
Kırıkkale’de hizmet veren esnaf odaları, İl Belediye Başkan adaylarına bir ziyaret gerçekleştirerek, başarılar diledi. Düzenlenen ziyaretlerde esnaf oda başkanları adına konuşmayı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli gerçekleştirdi. Başkanların ilk ziyareti MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a oldu. Burada Köstekli yaptığı konuşmada, “Bu zorlu yolda tüm adaylarımıza bir ziyaret gerçekleştirerek, az da olsa onlara katkı vermeyi planladık. Kırıkkale’de hizmet veren Oda Başkanlarımız ile beraber herkesle birlikte olacağız” ifadesinde bulundu.

Büyük Destek Görüyoruz
Vatandaşların ve esnafların kendisine büyük destek verdiği belirten Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi. Köstekli ise, yerel seçim çalışmaları kapsamında Pekdoğan’a başarılar diledi.

Ziyaretiniz Bizi Memnun Etti
MHP ziyaretinin ardından Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileten Başkan Adayı Mahir Yılmaz, “Kırıkkale’mizde birlik ve beraberlik içinde bir seçim yaşayacağız. Kırıkkale’nin ismini en iyi yere taşımak için aday olduk. Bu süreçte bizlere destek olacak herkese teşekkür ederim. Ziyaretten dolayı da memnun olduk” ifadesinde bulundu.

Büyük Projeler Olabilir
Yılmaz, “Yine böyle büyük bir projenin olabileceği sinyalini veren Yılmaz, halkın refah seviyesini yükseltecek projelere ağırlık verdiklerini ifade etti. Küçük esnafın, büyük AVM’ler karşısında zorlandığını belirten Yılmaz, bu konuda küçük esnafın zaman, zaman zarar gördüğünü ve bunun için ortak bir kararın alınması gerektiğini savundu. Kırıkkale’nin SP’ye ihtiyacı olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların teveccühünden memnun olduklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti. Diğer partilerin adaylarına saygı duyduğunu belirten Yılmaz, 30 Mart’ta sonuçları hep birlikte göreceklerini açıkladı.

Sorunları Biliyorum
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaretinde ise, şehirde bulunan esnafların Kırıkkale için önemli olduğunu belirterek, “Esnaflar şehrin markasıdır” dedi. Kendisinin de esnaf olduğunu belirten Saygılı, esnafların sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm için çalışacaklarını söyledi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve oda başkanları, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaret ederek seçim çalışmalarında Saygılı’ya başarılar dilediler. Kırıkkale’de ki esnafların kendileri için önemli olduğunu belirten Saygılı, kendisinin de esnaf olduğunu ve sorunları bildiğini söyledi. Hep birlikte kentin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirten Saygılı, bu konuda önemli çalışmaların yapılacağını ve şehrin gelişimine katkıda bulunacaklarını bildirdi.

Esnaflar Şehir İçin Önemli
Esnafların şehir için önemli olduğunu belirten Saygılı, toplumu ilgilendiren projelerin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Saygılı, “Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hepimiz Kırıkkaleli’liyiz. Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnşallah Kırıkkale için hayırlısı olacak. Temennimiz bu yönde. Kırıkkale için projelerimiz var önümüzdeki aylarda bu projeleri açıklayacağız seçim beyannamemizde göreceksiniz, sizlerin rahatlığı bizlerin rahatlığı sorunlarınız bizim sorunumuz. Bizlerin şuanda nasıl kapımız açıksa seçildiğimiz zamanda yine kapımız her zaman açık olacak ve projelerimiz birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.
 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu