Anahtar Kelimeler:

Turkcell Eleman Alıyor

Turkcell Eleman Alıyor

Müracaatlar Başladı

Kırıkkale`ye çağrı merkezi kuracak olan Turkcell buraya personel almak için ilan vermeye başladı. Çağrı merkezinde çalışmak isteyenlerin iş başvurusunda bulunmaları isteniyor.

Bilgiler Yayınlandı
Kızılkanat İş Merkezi üzerindeki alanda Turkcell Çağrı Merkezi hizmet verecek. Gerekli anlaşmalar yapılırken, burada çalışacak personelin temini ve eğitimi için de iş ilanına çıkıldı. Turkcell tarafından burada çalıştırılacak personel için internet üzerinde iş başvurusu yapmak mümkün. Firma iş başvurusunda bulunmak isteyenler için gerekli bilgileri yayınladı. Öncelikle Kırıkkale`de ikamet etmek gerekiyor. Başvurular Kırıkkale-Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Glb-Krkkale) adresine yapılıyor

İşin Tanımı Yapıldı
Firma tarafından işin tanımı da yapılıyor ve "Belirlenen datalar üzerinden dış arama yaparak ürünlerin satışını, tanıtımını gerçekleştirmek. Belirli standartlar doğrultusunda müşteriye doğru bilgilerle satış süreci ve ikna süreci uygulamak. Satış fırsatlarını değerlendirmek, belirlenen performans kriterlerine uyarak, hedeflere ulaşmak" bilgisi yer alıyor.

Aranan Nitelikler
Minimum lise mezunu, tercihen önlisans ya da üniversite mezunu. Tercihen telefonda satış konusunda en az 1 yıl deneyimli. Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş. Diksiyonu düzgün. Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen. Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek, dışa dönük. Satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen. MS office programlarına hakim. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli. Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek. Problem çözme becerisine sahip. Kırıkkale`de ikamet eden ve/veya Kırıkkale’de çalışmaya engeli bulunmayan.

Ek Bilgiler Verildi
Firma çağrı merkezine bakacak personelin yanı sıra, veri uzmanı, tam zamanlı çalışabilecek, en az 2 yıl deneyimli, personel de alacak. Müracaatlar 7 Ocak tarihinde başladı. 3 Mart tarihinde sona erecek. Lise, yüksekokul ve lisans durumu olanlar tercih edilecek.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli