Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan'a Büyük Destek!

Pekdoğan


Oba’dan 250 Kişiyle Mesaj Verildi!


Obalı 250 kişilik grup MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek destek vereceklerini açıkladı.

Güç Veren Destek
Obalı geniş bir gurup hafta sonu MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarında destek vereceklerini açıkladılar. Pekdoğan’ın seçim bürosuna gelen ve kendisini ziyaret eden gurup, destek görüntüsü verdi. Gurubun desteği ile güçlerine güç kattıklarına işaret eden Pekdoğan, köyü neresi olursa olsun vatandaşlardan çok yoğun bir ilgi gördüğünü ifade etti ve “Bu vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

Bizim Derdimiz Kırıkkale
2014 yerel seçimlerinin ardından Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, “Bir olalım, birlik olalım, diri olalım” diyerek herkesi MHP çatısı altında çalışmaya davet etti. Mustafa Pekdoğan’a destek olmak amacıyla yaklaşık 250 kişilik bir grupla gelen Obalıları temsilen konuşan Murat Özbek, Kırıkkale’yi yıllardır yiyip bitiren bölgecilik illetinden artık kurtulmak gerektiğini vurgulayarak, “Bizim derdimiz Kırıkkale. Sayın Pekdoğan’ın da Kırıkkale’ye en iyi hizmeti sunacağından zerrece şüphemiz yok. Onun için buradayız. Obalılar olarak sonuna kadar Sayın Pekdoğan’a destek vereceğiz” dedi.

Gidilmedik Yer Kalmayacak
Merkez bürolarının açıldığı günden beri çalışmaların daha da hız kazandığını belirten Pekdoğan, büronun halkın hizmetinde olduğunu ve geç saatlere kadar vatandaşlarla istişare yaptıklarını bildirdi. Mahalle toplantılarına da önem verdiklerini ifade eden Pekdoğan, kent genelinde gezmedikleri mahalle kalmayacağını ve bu konuda vatandaşların özel davetlerinden de çok memnun olduklarını söyledi. Hizmetlerin yeniden artacağını ve yeniden başkan olması durumunda Kırıkkale halkının hizmetkârı olacağını belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı gibi kimseye tepeden bakmayacağını kaydetti. Pekdoğan, seçimlerin demokratik bir havada geçeceğine de inandığını belirterek, 30 Mart’ta tüm Kırıkkale halkının desteğiyle başkan olacağını beyan etti.
 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli