Anahtar Kelimeler:

Müdür Okur`un Yarı Yıl Tavsiyesi

Müdür Okur`un  Yarı Yıl Tavsiyesi

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, velilerin karnesinde kırık notu bulunan öğrencilere kızmak yerine, olumlu yönde önerilerle motive etmenin faydalı olacağını söyledi.


Açıklama Yaptı
2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasına bir gün kala Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur bir basın toplantısı düzenledi. Okur toplantıda, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini ve yapılan projeleri değerlendirdi. Kırıkkale İl Eğitim Müdürlüğünün çeşitli birçok projelere imza attığını kaydeden Okur, Kırıkkale`nin eğitim yönünde de başarılı iller arasında yer aldığını söyledi. Okur bu başarıların sağlanmasında emeği geçen başta Vali Ali Kolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

İyi Tatiller Diledi
İyi bir yarıyıl tatili dileyen Hacı Ali Okur, eksikleri olan öğrencilerin tatilde eksik olduğu kısımlara baskını önerdi. Okur, "Yoğun çalışan öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde rahat etsin. Kitap okusun, boş zamanlarını iyi değerlendirsin. Ama eğitim anlamında eksikleri olan öğrencilerde varsa derslerinden kopmasın, tatilde eksik olduğu kısımlara baksın. Ben öğretmenlerimize, öğrencilerimize, eğitim camiamıza iyi bir tatil diliyorum. İnşallah dinlenerek ikinci kanat dönemine gelirler. Huzurlu, mutlu ve yağışlı bir sömestr diliyorum. Ülkemizin biliyorsunuz yağışa da ihtiyacı var. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Karne Uyarısı
Milli Eğitim Müdürü Okur, "Karnesinde kırık notu bulunan öğrencilere kızmak tabiki iyi olmaz. Eğer sorumluluk bilinci çocuğa aşılanmışsa zaten kendisi yeterince üzülecek. Onu kendi vicdanıyla test etmek lazım, vicdanına bırakmak daha faydalı. En azından öneride bulunmak, `Bak kırık not getirdin ama çalışsaydın daha iyi olurdu` gibi olumlu yönde önerilerde bulunulmalı. Tatilde bir motivasyon çalışması yapılabilir" şeklinde konuştu.
 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı