Anahtar Kelimeler:

Tempo Çok Yoğun

Tempo Çok Yoğun

Astsubayları Ziyaret Etti
Gündoğdu`da Toplantı Yaptı

Tempo Çok Yoğun

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Pekdoğan önceki gün astsubay emeklilerinin derneğini ziyaret etti, ardından da Gündoğdu Mahallesi`nde bir ev toplantısına katıldı.

Dernek Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan`ın seçim çalışmaları devam ediyor. Yoğun bir tempoda çalışan Pekdoğan, önceki gün yeni kurulan astsubay emeklilerinin derneği olan TEMAD`ı ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Coşkun Koçak ve dernek yöneticileri ile sohbet eden Pekdoğan, yeni derneğin hayırlı olmasını diledi. Başkan Coşkun, dernek hakkında Pekdoğan`a bilgi verdi ve kamu yararına bir dernek olduklarını söyledi.

Mahalle Toplantısı
Pekdoğan daha sonra Gündoğdu Mahallesi`nde gerçekleştirilen bir ev toplantısına katıldı. Davetli olarak toplantıya giden Pekdoğan, mahalle sakinleri ile görüştü ve onlara yapacağı çalışmalar konusunda bilgi verdi. Kırıkkale`nin durumunu da anlatan Pekdoğan, yepyeni bir Kırıkkale oluşturmak için birlikte çaba göstereceklerini, her şeyi birlikte yapacaklarını açıkladı. Pekdoğan`a mahalle sakinlerinin büyük destek verdiği gözlendi. Mahalleliler taleplerini Pekdoğan`a iletti.
 



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı