Anahtar Kelimeler:

Dilek hanım rahatsız oldu

Dilek hanım rahatsız oldu

 Genel Sekreter sağlığı anlattı

Yerel basında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş ve sağlık alanındaki olumsuzluklar hakkında artık sıkça haberler yayınlanırken, Öztaş, sağlık sektöründeki duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Durumu toparlama çabası

Basında çıkan haberlere yönelik bir nevi açıklama olarak görülen bir basın bülteni yayınlandı. Öztaş, hastanelerin fiziki yönden iyi olduğunu, sağlık personelinin yeterli olduğunu, poliklinik hizmetlerinin iyi yürütüldüğünü, bütün yoğun bakımlar ve ameliyathanelerin düzgün çalıştığını, tasarruf önlemleri alındığını, modern bir hastane yapıldığını ileri sürdü ve 2013 yılının verimli geçtiğini vurguladı.

Ancak şikayetler var

Öztaş gelecek yılın da verimli geçeceğini öne sürerken, kamuoyunda özellikle son bir yıldır sağlık konusunda çok sayıda şikayet alındığı gözleniyor. Şikayetler gün geçtikçe artıyor. Şikayetler, randevu sisteminin çalışmaması, hekim yetersizliği, teşhis ve tedavideki sıkıntılar, Otomasyon sistemi sıkıntıları ve işlerin hızlı ilerlemeyişi konuları üzerinde yoğunlaşıyor. Valilik kanalıyla yapılan açıklamada, hastanelerde hiçbir sorun olmadığına işaret edildi.

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli