Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale kazanacak

Kırıkkale kazanacak

 MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi Pekdoğan, “ Seçim sonunda Kırıkkale’nin rahat bir nefes alacak” dedi.

Çok projemiz var

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Pazarda bulunan esnaflarla bir araya geldi Pekdoğan, 31 Mart sabahı göreve geldiklerinde Kırıkkale’de her şeyin iyi yönde değişeceğini söyledi.  Esnaflar, belediyeye birçok kez bu konu hakkında dilekçe yazdıklarını ve her yağmur yağdığında pazarın içler acısı durumda olduğunu belirttiler.

Sorunlar bitecek

Pekdoğan, “Esnafımıza, vatandaşlarımıza bu çamurlu yolu layık görenlere sandıkta büyük bir ders verin” dedi. Pekdoğan, Kırıkkale’de hala yolların kötü olduğunu ve vatandaşların bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Şehrin göbeğinde kurulan Çarşamba Pazarı’nda yolların çamur olmasını eleştiren Pekdoğan, 31 Mart’ta bu sorunun ortadan kaldırılacağını bildirdi. Belediye Başkanlığı döneminde önemli hizmetler yaptığını belirten Pekdoğan, 31 Mart’ta yine hizmetlerin devam edeceğini açıkladı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli