Anahtar Kelimeler:

Burada herkes Kırıkkaleli

Burada herkes Kırıkkaleli

 AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, bölgecilik anlayışının eskide kaldığını ve gençlerin artık bölgecilik yapmadığını söyledi. Eşinin Keskin’li olduğunu ancak bunu bugüne kadar hiç açıklamadığını belirten Saygılı, doğduğu ve doyduğu yerin Kırıkkale olduğunu bildirdi.

Seçimi kazanacağız

Kendisine destek veren vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirten Saygılı, hep birlikte bu seçimi kazanmak istediklerini ifade etti. Kırıkkale’yi marka şehir haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Saygılı, gece gündüz çalıştıklarını ve bu çalışmanın karşılığını alacaklarını kaydetti.  Teşkilatlarıyla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Saygılı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “Bu seçimi kazanacağız” dedi.

Burada herkes Kırıkkaleli

Kavurgalı Köyü Derneği üyeleri, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek seçim çalışmalarında Saygılı’ya başarılar diledi. Kırıkkale’de artık bölgecilik anlayışının yok olduğunu belirten Saygılı, bölgeciliğin eski zamanlardan kaldığını ve gençlerin artık bölgecilik gibi bir anlayışının olmadığını söyledi. Eşinin Keskinli olduğunu ancak bunu bugüne kadar hiç açıklamadığını belirten Saygılı, bölgecilik anlayışının olmadığını ve herkesin Kırıkkaleli olduğunu bildirdi. Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Düzenlenen ziyaretlerde halkın büyük ilgisini gören Saygılı, yapılacak seçimler öncesinde vatandaşın Ak Partiye olan güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı