Anahtar Kelimeler:

EMITT fuarındayız

EMITT fuarındayız

 Kırıkkale tanıtılıyor

Dünya milletleri  arasındaki turizm ilişkilerini geliştirmek  amacıyla düzenlenen ve 70 ülkeden yaklaşık 4 bin temsilcinin katıldığı İstanbul`da düzenlenen "EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı`nın açılışı yapıldı.

Fuar açıldı

İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi`nde  gerçekleştirilen fuarın açılış töreni Kültür ve Turizm Bakanı  Ömer Çelik tarafından gerçekleştirildi. Fuarda, Türkiye`nin ve dünyanın önde gelen tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller ve zincir oteller, hava yolları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ile 70 ülke ile    ilimizinde  içinde bulunduğu  çeşitli vilayetlerin stantları bulunuyor.

Ülkeler de var

Fuara katılan ülkeler arasında Almanya, Arjantin, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Bae,, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kazakistan, Kenya, Kırım, Küba, Mısır, Rusya Federasyonu, Singapur, Sudan, Tanzanya, Tataristan, Ukrayna, Ürdün, Vietnam ve Yunanistan gibi ülkelerin  bulunmakta.

Kimler katıldı?

Fuarda Kırıkkale  standında ilimizin el sanatları yanında,TÜPRAŞ ürünleri ile MKEK ait  çeşitli silahlarda sergilenmekte. Ayrıca Ustalar Topluluğu da yöremiz türkülerinden oluşan bir konser verecek. Fuara ilimizi temsilen Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Er, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara ile diğer kurum ve kuruluşların   temsilciler katıldılar.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli