Anahtar Kelimeler:

Arena`da Saadet rüzgarı

Arena`da Saadet rüzgarı

 Saadet Partisinin, Ankara’da belediye başkan adaylarını tanıttığı şölen, büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Şölende Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz`da tanıtıldı

Geniş katılım oldu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ankara dün tarihi bir güne şahitlik etti. Türkiye’nin her yerinden Arena’ya gelen onbinlerin hazır bulunduğu şölende yaşlısı ve genciyle Milli Görüş Camiası ve Saadet yönetimi de tam kadro hazır bulundu. Sabah saatlerinden itibaren Ankara sokakları Saadet Partisi bayraklarıyla dolup taştı. Türkiye’de belediyecilikte çığır açan Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi’ni bağrına basan Ankaralılar da, Arena’nın çevresini miting alanına çevirdiler.  Coşku ve heyecanın had safhada olduğu şölende, Saadet Partililerin kararlılığı ve azmi görülmeye değerdi. Saadet Partisi’ne iltihaklar sürüyor...                                                    

 Salonda Saadet Partisi’nin şu ana kadar belirlenen bin 386 belediye başkan adayından il ve büyükşehir belediye başkan adayları teker teker takdim edildi.

Kamalak konuştu

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ankara Arena Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran binlerce belediye başkan adayı ve on binlerce Milli Görüşçü’ye seslendiği  konuşmasında “Yaşanabilir Bir Türkiye’yi”, “Yeniden Büyük Türkiye’yi” kuracak kadroları milletimizle buluşturduklarını belirterek, “Saadet Partisi; Türkiye için bir pusula, İslam alemi için bir rehber, insanlık için ise bir reçetedir. Kurtuluş reçetesidir. Saadet Partisi, Türkiye için bir tercih değil zorunluluktur. Bir çaredir ve tek çaredir. Hakk’ı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde aşk vardır, sevgi vardır, şefkat vardır. Barış ve kardeşlik vardır. Bu yüzden hep diyoruz ki; siz bakmayın bu ülkede 70 tane parti olduğuna, seçime 26 tane partinin girdiğine. Gerçekte sadece iki parti vardır. Biri Milli Görüş’ü temsil eden Saadet Partisi, birisi de taklitçi görüşü temsil eden diğerleri” dedi.

Milli Görüş`e bakın

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, konuşmasının başında Ankara’nın milli mücadeledeki önemine işaret ederek başladı. Kamalak, “Yaşanabilir Bir Türkiye’yi”, “Yeniden Büyük Türkiye’yi” kuracak kadroları milletimizle buluşturuyoruz. Ankara, Güce teslim olmayan, mandayı kabul etmeyen, esaret ve dayatmaya boyun eğmeyen şehirdir. İşte bugün Ankara’da aynı ruh, aynı heyecan ve aynı coşkuyla toplandık. Nasıl ki Ankara, bağımsız Türkiye’nin ilk işaret fişeği olduysa, bugün yaptığımız bu tarihi toplantı da “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Adil Bir Dünya”nın müjdesi, olacaktır. Çünkü Milli Görüş, 600 yıl dünyaya huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşüdür. Milli Görüş, tarih boyunca özgürlüğün, adaletin, hoşgörünün öncüsü olmuş bir medeniyetin görüşüdür” dedi.

Akif`in görüşüdür

Kamalak, konuşmasında ülkenin manevi değerlerini de anarak, İşte Milli Görüş, Hacı Bayram-ı Veli’nin görüşüdür. Milli Görüş, Mehmet Akif’in görüşüdür. Milli Görüş, inandığı değerler için canını vermekten asla çekinmeyen ve şu Ulus Meydanı’nda “Lailaheillallah” diyerek gözünü kırpmadan ipe giden İskilipli Atıf Hoca’nın görüşüdür.  Sizler bu toprakların hem geçmişin hem de geleceğini temsil ediyorsunuz. İdeallerin yerini ihtirasların aldığı, değerlerin yozlaştırıldığı bir dönemde, yeni bir Dünya umudunu sizler zinde tutuyorsunuz. Bu yüzden bu salona bakınca içim içime sığmıyor. Çünkü ben bugün burada yeniden Milli Mücadelenin şahlanışını görüyorum. Emanete sahip çıkanları, sözünden dönmeyenleri görüyorum. “Kim var?” diye sorulduğunda, sağına, soluna, ardına bakmadan “Ben varım.” diyenleri görüyorum “Kudüs işgal altındayken, ben nasıl olur da uyuyabilirim?” diyen Sellahattin Eyübbil’eri görüyorum “Ya İstanbul beni alır ya ben İstanbul’u” diyen Sultan Fatih’leri görüyorum. Ben Size Bakınca, “Hayat iman ve cihattır.” diyen Necmettin Erbakan’ı görüyorum” değerlendirmesini yaptı.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu