Anahtar Kelimeler:

Hepimiz bu toprağın insanlarıyız

Hepimiz bu toprağın insanlarıyız

 Dernek ziyareti

Çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Karadenizliler derneğini ziyaret etti. Saygılı ziyarette yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin marka şehir olması için birlik içerisinde çalışılması gerektiğini ifade etti.

Talepleri alacağız

Karadenizliler Derneğinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı Kırıkkale’nin kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Saygılı yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’nin marka şehir olmasını istiyoruz. Biz bunun için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alacağız. Bu doğrultuda projelerimizi şekillendireceğiz. Hepimiz bu toprağın çocuklarıyız. Doğal olarak bu şehrin gelişmesi için gerekeni yapacağız” ifadesini kullandı. Saygılı “Artık Kırıkkale’nin gelişimini sağlayıp,  marka şehir olma yolunda ilerlememiz gerekiyor. Şehrin gelişimi için birçok projemiz mevcut. Hali hazırda hazırlanan birçok projemizde var. Kırıkkale için en iyisi ne ise, ortak görüş ne ise onları hayata geçireceğiz” dedi.

Projelerimizi açıklayacağız

Kırıkkale’nin en iyi yere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Projelerimizi hükümetimizin desteği ile bir bir hayata geçireceğiz. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yaparak, projelerimizi açıklayacağız. Kırıkkaleliyim demenin mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” ifadesinde bulundu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli