Anahtar Kelimeler:

Sınırlarını zorluyor ama!

Sınırlarını zorluyor ama!

 Bakın ne diyor?

 

SP Bahşılı Belediye Başkan Adayı seçmenlerden tekrar oy istiyor ve yöntemi de bulmuş…

Güven vurgusu yapıyor

Bahşılı’da seçmenlerin yanı sıra kendi meclisi ile de kavgalı ve mahkemelik olan Halil İbrahim Bişkin AK Parti’de çizik yemiş ve aday gösterilmemişti. Bişkin Önce DP’ye gitti kabul görmedi. Ardından ise SP’ye gitti. Buradan aday olmayı başaran Bişkin, şimdi kapı kapı gezerek kızdırdığı, küstürdüğü seçmenden oy istiyor. Üstelik “güven” vurgusu yaparak.

Güven kalmadı

Halkın kendisine güvenmesini isteyen Bişkin, bu güvene layık olmaya çalışacağını söylüyor. Ancak iki dönem Bişkin’i seçen seçmenler bu kez kanmayacaklarını söyleyerek, “Sayın Bişkin, güvenimizi boşa çıkardı. Ne yüzle gelip oy istiyor bilmiyoruz. Ama bu seçimi kaybedeceğini bilmesini istiyoruz. Bizde kendisine güven kalmadı” yorumunda bulunuyorlar.

Seçim süreci geriyor…

Seçmenden beklenen ilgiyi göreremeyen Halil İbrahim Bişkin ve taraftarları,  karşı partilere giden bazı seçmenleride dövme iddaları gündeme geldi. Dövülen bazı vatandaşlarında suç duyrusunda bulundukları iddia ediliyor.

Seçim vaadlerinde limit yok…

Seçmenlerin güvenini kaybeden bişkin vatandaşa vaadde sınır tanımıyor. Aş isteyene aş,  iş isteyene iş, para isteyene para vaadediyor… 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli