Anahtar Kelimeler:

Yurttan'la devam

Yurttan

 Çoğu üye katılmadı!

Kırıkkale Bakkallar ve Bayiiler Odası Genel Kurulu hafta sonu Esnaf Kefalet Odası Lokalinde yapıldı. Üç adayın yarıştığı genel kurulda Adem Yurttan 149 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Seçim yapıldı

Esnaf Odalarını seçimleri devam ediyor. Hafta sonu Bakkal ve Bayiiler Odası Genel Kurulu Esnaf Kefalet Odası Lokalinde yapıldı. Genel Kurula geçtiğimiz dönemlerde Oda Başkanlığı yapan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Oda başkanları ve üyelerin büyük bir kısmı katıldı. Divan Başkanlığına Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, üyeliklere ise Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok ve Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan seçildi. Genel Kurulda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi.

Başarılar dilediler

Genel Kurul maddelerinin oylanmasının ardından adaylar birer konuşma yaptı. İlk sözü Halim Şenses aldı. Şenses oda yönetimi daha aktif hale getireceğini belirterek tüm adaylara başarılar diledi.  Adaylardan Osman Altun yaptığı konuşmada genel kurula katılan herkese teşekkür etti ve adaylar başarılar diledi. Mevcut Başkan ve tekrar aday olan Adem Yurttan yaptığı konuşmada oda faaliyetlerinden bahsederek adaylar başarılar diledi.

Yurttan 22 oyla fark attı

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Saat 17.00’a kadar süren oylamadan sonra yapılan sayımda 309 üyenin oy kullandığı görüldü. Mevcut Başkan Adem Yurttan 149 oy, Osman Altun 127 oy, Halim Şenses 33 oy alırken 3 oy geçersiz sayıldı. Seçim sonunda Adem Yurttan tebrikleri kabul etti. Bakkallar ve bayiler Odası yönetimi şu isimlerden oluştu. Başkan Adem Yurttan yönetim kurulu Abdullah İnce, Bayram Peksat, Murat Pekdoğan, Aslan Yardımcı, Haydar Delice, Yunus Alkaç.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu