Anahtar Kelimeler:

Şehri canlandırmaya mecburuz

Şehri canlandırmaya mecburuz

 MHP ve Pekdoğan’dan gövde gösterisi

MHP İl Başkanlığı tarafından partiye katımlar için Gök Düğün Salonunda program düzenlendi. Programda konuşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan partiye katılan isimlerle güç kazandıklarını seçilmeleri halinde şehri yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Geniş katılım oldu

MHP İl Başkanlığı tarafından partiye geçen isimler için Gök düğün salonunda program düzenledi. Programa MHP Merkez Karar Yürütme Üyesi Halil Öztürk MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez ilçe Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin Tunç bilek parti yöneticileri, Kadın kolları yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Günün anlamına uygun

Programda bir konuşma yapan MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Halil Öztürk günün MHP kuruluşun 45 yılı dönümü günü olması nedeni ile Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve saygılarını ilettiğini söyledi. Öztürk “Partimizin kurulduğu günde arkadaşlarımızın aramıza katılması gerçekten sevindirici. Gün geçtikte daha güçlü olan partimize bu katılımlarda güç katmıştık. Yerel seçimlerde bu güçlenme ile zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Bölgecilik olmayacak

Programda bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan geçtiğimiz günlerde açıkladığı projeler hakkında geniş bilgi verdi. Pekdoğan Belediye Başkanı olduğu zamanda projelerle geldiğini şimdi de projeleri ile geldiğini söyledi. Pekdoğan “Şehri tekrar canlandırmak zorundayız. Şehir projelerimizle tekrar doğudan canlanmaya başlayacak.

Kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm ile projelerimizle hep birlikte el birliği ile şehri canlandıracağız” ifadeleri kullandı. Pekdoğan geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi Kırıkkale’yi bölgecilik hastalığı ile baş başa bırakmayacaklarını ifade ederek “ Bu memleket hepimizin Kırıkkale’si olacak. Bölgecilik olmayacak. O’Culuk Bu’culuk kesinlikle olmayacak. El birliği yapacağız. Hep birlikte omuz omuza olacağız. Bu şehir için artık beraber olmak zorundayız” dedi.

15 günde 6000 hane gezdiler

Çalışmaları hakkında da bilgi veren Pekdoğan MHP Kadın Kollarına teşekkür etti. Pekdoğan yaklaşık 15 günde 6000 haneyi gezerek büyük bir iş yaptıkların ifade ederek “Kadın kollarımız çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri ile ilgili yaptığımız projelere büyük destek verdiler” şeklinde konuştu.

Rozetleri takıldı

Konuşmaların ardından partiye geçen isimlere parti rozeti MHP’li yöneticiler tarafından takıldı.  En dikkat çeken isimler Büyükyağlı eski Belediye Başkanı Adnan Yıldız, eski Milletvekili Hacı Filiz’in oğlu Fatih Filiz oldu. Rozetlerin takılmasının ardından partililer bir yürüyüş ile Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın seçim bürosuna kadar yürüdüler. Sık sık sloganların atıldığı yürüyüşte Pekdoğan vatandaşları selamladı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli