Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale hizmete aç

Kırıkkale hizmete aç

  

Yozgatlılar ziyaret etti

Yozgatlılar Derneği yöneticileri Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı seçim bürosunda ziyaret ettiler. Yılmaz ziyarette Kırıkkale’de yaşayan herkesin Kırıkkaleli olduğunu ve Kırıkkale’ni hizmete aç olduğunu ifade etti.

Ziyarette bulundular

Yozgatlılar Derneği Yöneticileri Cemal Karakoç ile birlikte Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı  Mahir Yılmaz seçim bürosunda ziyaret ettiler. Kalabalık bir grup halinde Mahir Yılmaz’a ait seçim bürosuna gelen heyet hem destek verdiler, hem de Yılmaza çalışmalarında başarılar dilediler. Mahir Yılmaz’ın bu seçimden başarı ile çıkacaklarına inandıklarını belirten  Yozgatlılar desteklerinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini söylediler.

Dürüst siyaset yapacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz Kırıkkale’de yaşayan herkesin Kırıkkale’li olduğunu  hemşeriliğin sadece kimlikten  ibaret olduğunu söyledi.  Çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü  belirten Yılmaz “Hep dürüst siyasetten, seviyeli siyasetten bahsettik ve bunu da yapacağız. Ancak burada bazen çirkince siyaset yapılıyor. Biz buna alet olmayacağız. Hep bildiğimiz doğru yolda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.  Kırıkkale’nin her bölgesini gezdiğini sorunları kendisin de yaşadığını  belirterek “Kırıkkale bu gün her şeyiyle hizmete aç. Biz de bunları tespit ettik. Çok ciddi çalışmalarımız var, yapacağımız çok şey var. Kırıkkale’mizin tüm problemlerini  çözmek için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu