Anahtar Kelimeler:

`Gece gündüz çalışacağız`

`Gece gündüz çalışacağız`

 Projeler çok

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı hem seçim çalışmalarını anlattı ve hem de büyük projelerle geliyor olduklarını söyledi.

Ziyarette bulundular

Seçim startını Cumartesi günü Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen programla veren AK Parti`nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir ve parti yöneticileri dün bazı ziyaretlerde bulundular. Cumartesi günü gerçekleştirilen programdan sonra nabız yoklamak için ziyaretlerde bulunan Demir ve Saygılı, kamuoyundaki yansımaların çok olumlu olduğunu belirttiler. Demir, "Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek teşkilat ve gerekse adayımız çalışmalarını yoğun bir biçimde devam ettiriyor. Partimize, adayımıza ve genel başkanımıza ilgi yüksek. Oy oranımızı daha yukarı çekmek için çaba göstereceğiz. Bunun gayretinde olacağız" dedi.

Gece gündüz çalışıyoruz

Günlerdir yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, "Gündüz sabah 09:00`da başlıyoruz çalışmaya, gece yarısına kadar devam ediyor. Ziyaretlerimiz oluyor, büromuzda görüşmelerimiz oluyor. Bu çalışmaları ileriki günlerde mahallelere yayacağız. Seçimde de Allah izin verirse belediye başkanı olduğumuzda da gece gündüz çalışacağız. Güzel ve büyük projelerimiz var. Bunları hemşehrilerimize anlatacağız" diye konuştu.

Gelişmeler çok güzel

Partinin zaten bir oy kütlesi, genel başkanın bir potansiyeli olduğuna işaret eden Mehmet Saygılı, "Biz bu kütlenin üzerine çıkacak oyu hedefliyoruz. Bunun için gitmedik yer bırakmayacağız. Hem partimizi anlatacağız ve hem de kendimizi ve projelerimizi. Çok güzel gidiyor çalışmalar. Olumlu mesajlar alıyoruz hep. Yansıma çok güzel. Gelişmeler bizi hem heyecanlandırıyor ve hem de mutlu ediyor" dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu