Anahtar Kelimeler:

`Kapılarımız hep açık oldu`

`Kapılarımız hep açık oldu`

 TOKİ sakinleri ile buluştu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçim çalışmalarında tempoyu giderek artırıyor. Mahalle toplantılarını sürdüren Sungur, Hacıbey TOKİ’de akşam toplantısı gerçekleştirdi.

Kapımız hep açık oldu

TOKİ 1+1 sakinlerinin yoğun ilgisi ile gerçekleşen toplantıda halkın sıkıntılarını dinleyen Ahmet Sungur, parti kavgası ve huzuru bozacak tartışmalardan uzak durulması konusunda uyardı. Sungur, “Göreve gelirken, söz verdiğimiz her şeyi tuttuk. Bunu sadece belediyecilik hizmetlerinde değil, eğitim, kültür ve diğer alanlarda da gösterdik. Kimin sıkıntısı varsa o sıkıntıyı halletmek için çaba sarf ettik. Belediyeler genel hizmet konusunda halkın gidebilecekleri en yakın ve en etkili adreslerdir. Biz hiçbir zaman belediyemize makam gözüyle bakmadık. Yahşihan’da yaşayan halkımız iyi bilir ki, yediden yetmişe tüm halkımıza kapılarımız hep açık oldu” dedi.

Hayırlı olacaksam...

Sungur şöyle devam etti: “Ben hep Rabbime, ilçemiz ve halkımız için hayırlı olacaksam bu görevi nasip et diye dua ettim. Göreve geldiğimiz de ise söz verdiklerimizi yapamazsak bir daha aday olmam, sizlerin karşısına çıkmayacağım dedim. Allah’a şükürler olsun ki, bugün buradaysam, sizler için, ilçemiz için ne verdiğim sözlerine yerine getirdiğim içindir. Bana destek veren ve güvenen herkese teşekkür ediyorum."

Destek güçlendirir

Sungur, “Şimdi önümüzde bir seçim var. Bu seçimde halkımıza en önemli tavsiyem, parti kavgalarından ve huzuru bozacak tartışmalardan uzak durulması yönündedir. Tercih için fazla bir şey yapmaya gerek yok. Yahşihan’ın değişen yüzü ortadadır. Yahşihanlı buna bakarak doğru tercihi yapacaktır. Verilen sorumluluğu ve görevi yine ihmal etmeden, rutin hizmetlerin dışında, ilçemizi geliştirecek, geleceğin ilçesini oluşturacak yatırım ve projelerle çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğiz. Sizler bize ne kadar güçlü destek verirseniz, bizlerde o güvenle ilçemize daha fazla hizmet edeceğiz”  dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli