Anahtar Kelimeler:

Hacılar'da işçilere % 15 zam

Hacılar

 Çalışanlar sevindi

Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık ve Hizmet-İş Sendikası yetkilileri bir araya gelerek yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Üç yıllık yapılan yeni sözleşmeye göre işçiler her yıl %15 zam alacak.

Hacılar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında süren sözleşme trafiği mutlu sonla sonlandı. Hacılar Belediye Başkanı Başkan Bağrıaçık ile  Hizmet-İş Sendikası Başkanı Celal Yünlü, Şube sekreteri Ahmet Uça, Sendika yönetim kurulu üyesi Ramazan Yiğitel Belediye çalışanları da katıldığı son görüşmede uzlaşmaya varıldı.

Her yıl zam

Taraflar arasında yapılan görüşmeler sonunda Hacılar Belediyesi çalışanlarının 3 yıllık sözleşmesi yapıldı. Yeni yapılan sözleşmeye göre Belediye`de çalışan kadrolu işçilere önümüzdeki 3 yıl, her yıl için net %15 zam ve tüm sosyal haklarının verilmesi konusunda mutabakata varıldı.Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık “ Hacılar Belediyesi olarak  çalışanlarımızı bu güne kadar hiç mağdur etmedik. Bundan sonrada mağdur etmeyeceğiz. Yeni sözleşmemiz işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun “ şeklinde konuştu.

Bağrıaçık’a teşekkür

Anlaşmanın ardından Başkan Bağrıaçık`a teşekkür ziyaretinde bulunan işçiler. Başta Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık olmak üzere sendika yetkililerine de teşekkür ettiler. Hizmet –iş Sendikası Başkanı Celal Yünlü yaptığı açıklamada “Oldukça uyumlu bir çalışma yaptık. Başkanımıza ilgiden dolayı teşekkür ederiz.İşçi arkadaşlarımızın isteklerini dinledi. Ortak akıl ile güzel bir sözleşme yaptık” şeklinde konuştu.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı