Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan Kırıkkale için bir renk

Pekdoğan Kırıkkale için bir renk

 Özer ziyaret etti

Türk-Büro-Sen Ankara yöneticilerinden geçtiğimiz yıllarda Kırıkkale Kamu-Sen İl temsilciliği yapan Adnan Özer ve beraberindeki heyet, MHP Belediye Başkan Adayı  Mustafa Pekdoğan’ı seçim bürosuna ziyaret etti. Özer Pekdoğan’ın  belediye başkanlığı döneminde şehre katkısı tekrar seçilmesi halinde katkıya devam edeceğini  ifade etti.

Sendikacılar başarılar diledi

İlimizde sendikal faaliyetlerde bulunmuş ve halen Ankara’da çalışmalarını sürdüren Adnan Özer, Türk-Büro-Sen Ankara 6 No’lu Şube Başkanı Yücel Özer, Türk-Büro-Sen Ankara 10 No’lu Şube Başkanı Mehmet Erdem ve Türk-Büro-Sen Ankara 10 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Seyhan MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ı seçim bürosunda ziyaret ettiler. Adnan Özer, Mustafa Pekdoğan’ı kamuda görev yaptığı günlerden beri çok iyi tanıdığını söyledi. Özer “Diğer adaylarımız da Kırıkkale’ye hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız.

Kırıkkale kazanır

Ancak Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale için bir renktir. Çünkü onun siyaseti herkesi kucaklayan, herkese ışık dağıtan bir siyasettir. Mustafa Pekdoğan Kırıkkale’de adeta mıknatıs gibi olmuştur. Kırıkkale için hizmet etme aşkıyla yanan herkes Mustafa Pekdoğan’la bir araya gelmiş, omuz omuza vermiş, Kırıkkale için mücadele vermektedir” şeklinde konuştu. MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’a seçim çalışmalarında başarılar dileyen Özer, “30 Mart’ta Pekdoğan’ın kazanması demek Kırıkkale’nin kazanması demektir. Çıktığı bu kutlu yolda değerli arkadaşım Mustafa Pekdoğan’a başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli