Anahtar Kelimeler:

‘Dürüstlük bizim misyonumuz'

‘Dürüstlük bizim misyonumuz

 Talepleri dinliyor

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya ziyaretler sürüyor. Vatandaşların yoğun ilgisini gören seçim bürosunda Saygılı, istek ve talepleri dinliyor.

AK Parti ile yola devam

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı sahada olduğu kadar seçim bürosunda da vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda her gün yüzlerce kişi ile ilgilenen Saygılı bazı açıklamalar yaptı. Kırıkkale’nin en gelişmiş iller arasında olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Kırıkkale’nin geleceği için Ak Parti ile yola devam edeceğiz. Vatandaşımızın ilgi ve alakası ile de görüyoruz ki karşılıksız hiçbir şey yok hizmetler devam ediyor” ifadesinde bulundu.

Yapacaklarımızı anlatırız

Vatandaşın Ak Parti’ye verdiği desteği hizmet olarak geri döndüğünü belirten Saygılı, “Türkiye’de ve Kırıkkale’mizde en iyi hizmet için, şehrimizin marka şehir olması için elimizden geleni yapacağız. Hiç kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. Biz başta da söylediğimiz gibi, yapacağımızı söyler, söylediğimizi yaparız. Biz de vatandaşa yalan söylemek yoktur. Biz açık açık net bir şekilde yapacaklarımızı anlatırız. Dürüstlük bizim misyonumuzdur” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli