Anahtar Kelimeler:

`Yahşihan için çalışıyoruz`

`Yahşihan için çalışıyoruz`

 Sungur çalışmalarını anlatıyor

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’un seçim bürosu bir an bile boş kalmıyor. Sungur burada sık sık ilçe halkıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor.

Seçim bürosu kalabalık

Geçtiğimiz günlerde eski ilçe belediye binası karşısına açılan seçim bürosuna Yahşihan halkı yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Sungur’da fırsat buldukça seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geliyor. Her gün akşam saatlerine kadar dolup taşan seçim bürosunda ilçe halkının sıkıntılarını dinleyen Sungur, kendisine gösterilen bu ilgiyi görev sürecinde halkla birlikte çalışmanın meyvesi olarak görüyor. Sungur, seçim bürosunda ve gittiği yerlerde vatandaşlara yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmaları örnekleriyle anlatıyor.

Yahşihan açıklaması

Sungur, “Allah nasip ederse 30 Mart sabahı kaldığımız yerden devam edeceğiz ve Yahşihan’ın gelişmesini hep birlikte sürdüreceğiz. Bu güne kadar halkın katılımcı gücünü kullanarak şeffaf ve sorgulanabilir bir belediyecilik örneği sergiledik. Bundan hiçbir zaman çekinmedik. Çünkü her ne yaptıysak Yahşihan halkının görüşlerini ve fikirlerini alarak yaptık. Bunda AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve muhalefet meclis üyelerinin de payı vardır. Biz ayrım yapmaksızın fikirlerimizi birleştirip Yahşihan için çalıştık” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu