Anahtar Kelimeler:

Tasarı pimi çekilmiş bomba

Tasarı pimi çekilmiş bomba

 Türk Eğitim-Sen Şube yöneticileri Milli Eğitim Müdürlüğü önünde  TBMM sevk edilen Milli Eğitim Yasa tasarını protesto eden bir basın açıklaması yaptılar. Yasanın pimi çekilmiş bir bomba olduğunu ifade ettiler.

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi TBMM sevk edilen Milli Eğitim Bakanlığı yasa tasarısını protesto eden bir basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Meydanı Milli Eğitim müdürlüğü önünde yapılan protesto eylemini Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı  Yücel karabacak ve yöneticilerin yanı sıra ,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göcer, İlçe Başkanı Erdal Baloğlu il yöneticileri  Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, CHP il yöneticileri ile CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Eroğlu katıldı.

Biat eden öğretmen ordusu

Basın açıklamasını okuyan Şube Başkanı Yücel Karabacak MEB Yasa tasarısının pimi çekilmiş bir bomba yasa tasarısı olduğunu ifade etti. Ak Parti İktidarının kendi devletini kuracak yandaşlar aradığını eğitimde liyakatli becerikli ehil okul yöneticileri yerine her emiri yerine getiren beceriksiz bilgisiz ehliyetsiz kişilere bırakacağını ifade etti. Karabacak “ AK Parti ideolojisine uygun olan yaptıkları her şeyi alkışlayan öğretmenleri Milli Eğitime yerleştirecek ve iktidara biat eden öğretmenler Ordusu kurmak istiyor. Türkiye’nin acı bir gerçeği dershane öğretmenlerinin KPSS’ye girmeden sadece sözlü sınavla MEB kadrosuna alınması asla kabul edilemez. Bunun adı Hak yemektir. Yandaşlık kokan MEB siyasallaştıran tek adam dönemini başlatan, eğitimi büyük kaosa sürükleyecek ve büyük depreme neden olan bu tasarı asla kabul edilemez” ifadesini kullandı. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu