Anahtar Kelimeler:

Hiç hayali projemiz yok

Hiç hayali projemiz yok

 Ak parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı insan odaklı bir siyaset yaptıklarını tüm çalışmalarının Kırıkkale’yi modern bir şehir yapmak üzerine kurulu olduğunu ve asla hayalı projelerini olmadığını ifade etti.

Çalışmaları sürüyor

Ak Parti Belediye Başkan adayı  Mehmet Saygılı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saygılı seçim bürosunda vatandaşla bir araya geliyor ayrıca esnaf  ve ev toplantılarına da devam ediyor.Hafta sonunda yoğun bir çalışma temposu içinde geçiren Saygılı seçim bürosunda yaptığı görüşmelerde de yapacağı çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Saygılı Kırıkkale’yi marka şehir yapma konusunda ciddi projeler hazırladıklarını yakında da tamamını paylaşacaklarını ifade etti.

Boş vaade yer yok

Ak Parti’nin boş vaatlerde bulunmayan söylediğini yapan bir parti olduğunu vurgulayan Saygılı,  “Kırıkkale, Anadolu’nun hızla gelişen bir şehridir. AK Parti Kırıkkale’yi modern Anadolu şehir yapma konusunda çalışmalarını sürdürecektir. Hayali Projelerle değil gerçekçi projelerle halkın karşısına çıkacağız. Allah izin verirde seçimi kazanırsak tüm projelerimizde vatandaşlarımızın da paydaş olmasını sağlayacağız. Mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşlarımızın görüşlerini alıp projelerimizi hayata geçireceğiz” Projelerimizi eminim ki halkımızda beğenecektir. Ayağı yere basan uçuk maliyetli hayali projelerimiz asla olmayacak” şeklinde konuştu. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu