Anahtar Kelimeler:

Atilla Kart geldi

Atilla Kart geldi

 Büro açılışı yaptı

CHP Konya Milletvekili Kart, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Saygılı’nın seçim bürosunu ziyaret etti.

Büro açılışına geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart, Türkiye`de toplumsal barışının tehdit altında olduğunu söyledi. Kart, partisinin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Eroğlu`nun seçim bürosunun açılışında yaptığı açıklamada, Kırıkkale`de olduğu gibi Türkiye`nin pek çok yerinde yeni bir sürecin başladığını kaydetti. Türkiye`nin birçok yerine gittiğini ifade eden Kart, şöyle konuştu:

Açıklamalar yaptı

"Yurt gezileri sırasında toplumun her kesiminden insanları görüyorum. Kırıkkale`den Türkiye`ye bugün bir mesaj vereceğiz, buradan CHP iktidarının sesini duyuracağız. Türkiye`de 10 yılı değerlendirmeye gerek yok. Son bir aydaki gelişmelere baktığınızda, Türkiye`nin anayasal düzeninin askıya alındığını görüyorsunuz. Anayasal kurumlarının askıya alındığı bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye`nin toplumsal barışı tehdit altında. Maalesef Türkiye`nin demokrasisinin de toplumsal barışının da önündeki temel engel ve tehdit Türkiye Cumhuriyeti başbakanıdır. Türkiye böyle bir tablo ile karşı karşıyadır."

Saygılı ziyareti

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve beraberindekiler seçim bürosunun açılışının ardından kent merkezindeki iş yerlerini ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Kart ve beraberindekiler, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı Mehmet Saygılı`nın Cumhuriyet Caddesi`ndeki seçim bürosunu ziyaret ederek, başarı diledi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu