Anahtar Kelimeler:

Türkyılmaz projelerini tanıttı

Türkyılmaz projelerini tanıttı

 ‘Yahşihan için geliyoruz’

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, Cumartesi günü Naz Çadır Restorant`ta geniş katılımlı bir toplantıyla hem projelerini ve hem de meclis üyelerini tanıttı

Tanıtım toplantısı

Programa MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Yahşihan meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Göçer, "Yahşihan yine bizim olacak. Güzel hizmetler yapacağız. Adayımız çok sevilen birisi" dedi. Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Osman Türkyılmaz, "Yahşihan için çok güzel projeler hazırladık. Bütçesi 18 milyon lira olan belediyemizin bütçesini kullanarak çalışmalar yapacağız. Yahşihan bizimle Yahşihan olacak" dedi.

Neler yapılacak?

Osman Türkyılmaz, ilçe girişine bir adet kavşak yapacaklarını, meslek edindirme kursları açacaklarını, yeşil alan çalışmaları olacağını, asfalt ve kaldırım çalışmalarını geniş bölgelere yayacaklarını ve daha bir çok proje ile yola çıktıklarını söyledi. Toplantının sonunda meclis üyelerini tek tek tanıtan Osman Türkyılmaz, Yahşihan için birlikte çalışma ve iş üreteceklerini söyledi. Türkyılmaz, ilçede kendilerine gösterilen ilginin de mutluluk verici olduğunu ifade ederek herkese desteğinden ötürü teşekkür etti.

İşte projeler

Türkyılmaz, ilçeye telefirik kuracaklarını, Kent Park yapacaklarını, yöresel ürünlerin sergileneceği ve satılacağı bir iş hanı yapacaklarını, istasyon ve hangarın sanat için kullanılacağını, anfi tiyatro yapacaklarını, festival alanı yapacaklarını, taziye evi kuracaklarını, kapalı Pazar yeri yapacaklarını, itfaiyeyi geliştireceklerini ve Yahşihanspor’u da üniversiteden beden eğitimi hocalarına teslim edeceklerini açıkladı.

Dengesizlik bitecek

Türkyılmaz, Yahşihan için bunları yapacağız. Belediyenin 18 milyon liralık bütçesi, 130 personeli var, 90 kişinin işe geldiğini tesbit ettik. Üç ayrı maaş ödeniyor ve maaş dengesizliği var. Belediye iki kişi tarafından idare ediliyor. Bunları da ortadan kaldıracağız” dedi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli