Anahtar Kelimeler:

Üniversite'de devir teslim töreni yapıldı

Üniversite

 Dekan ataması yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zuhal Kazak’ın yerine Yrd. Doç. Dr. Muhammed İsmail Varol’un atanması  nedeniyle devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Tören düzenlendi

Düzenlenen törene Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayan, Prof. Dr. Hakan Kocamış, Genel Sekreter İsmail Altan Akgün, müdür yardımcıları ve öğretim elamanları katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Üniversitenin en cazip ve bir çok istihdam alanı bulunan Yüksekokullarından biri olduğunu ve kendisine ait müstakil bir binada 650 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitede olduğunu söyledi.. Özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Zuhal Kazak’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Muhammed İsmail Varol’a yeni görevinde başarılar diledi.

2 dekan atandı

YÖK`ten yapılan açıklamaya göre, YÖK Genel Kurulu`nda devlet üniversitelerine ait 39 fakülteye de dekan ataması yapıldı. Bu kapsamda Kırıkkale Üniversitesi’ne de 2 dekanın ataması yapıldı. Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne Ahmet Bilgin, İslami İlimler Fakültesi’ne ise Eyüp Baş atandı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli