Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale kazanacak

Kırıkkale kazanacak

 Yılmaz çalışıyor

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz,  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ev toplantıların ağırlık kazandığı dönemde Yılmaz seçim bürosuna gelen ziyaretçileri ile de yakından ilgileniyor.

Ziyaretlerde bulundu

30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adaylarda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu seçim bürosuna gelen vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz akşam saatlerinde de ev toplantılarına ağırlık veriyor. Yılmaz, yaklaşan yerel seçimlere en hızlı tempo ile çalışan parti olduklarını, bu tempo ile 30 Mart seçimine kadar durmaksızın çalışacaklarını ve 1 Nisan sabahı Kırıkkale’nin gözlerini Milli Görüşle açacağını belirtti. Yılmaz, “Arkadaşlarımızla yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarımızı anlatıyoruz. Seçilmemiz halinde ne yapacağımızı anlatıyoruz.” dedi.

Açıklamaları oldu

Belediyecilikte Hak`kı ve haklılığı üstün tutan bir anlayış yapısına sahip olduklarını, diğerlerinin ise, güçlüyü ve haksızı üstün tutan, çoğunluğun hak sebebi olarak gören bir zihniyete sahip olduğunu kaydeden Yılmaz, bu seçim vatandaşın sandıkta gücü hak sebebi sayanlara haddini bildireceğine inandığını söyledi. Yılmaz “ Bizler halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı ile siyaset yapan ulvi bir hareketin temsilcileriyiz. Gece gündüz demeden Kırıkkale’miz  için çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarda halkımızı yanımızda olduğunu bilmek bizleri çok mutlu ediyor. Bizler kadını erkeği, genci yaşlısı, esnafı, memuru el ele vererek Kırıkkale’yi yöneteceğiz. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Hep birlikte Başaracağız. Kırıkkale kazanacak” ifadelerini kullandı..



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli