Anahtar Kelimeler:

Hizmet etmek görevimiz

Hizmet etmek görevimiz

 Saygılı’dan ziyaretler

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı çalışmalarını hızlandırdı. Hafta sonu Esnaf Kefalet Kooperatifini, Serbest Muhasebeciler Odası, Ticaret Borsası ve Kamyoncular Odasını ziyaret etti. Saygılı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başarı ile çıkacağız

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayı  Mehmet Saygılı  hafta sonunu yine hareketli geçirdi. Yaptığı ziyaretlerde oda yöneticileri ile bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgi veren Saygılı Kırıkkale’yi beraber yöneteceklerini ve seçimlerden başarı ile çıkacaklarına inandığını söyledi.

Makama halel getirmeyeceğiz

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı yaptığı ziyaretlerde Kırıkkale’nin sorunları hakkında oda yöneticileri ile bilgi alışverişinde de bulunan Saygılı Başkan olması  halinde odaların sıkıntıları ile yakından ilgileneceğini söyledi. Saygılı  “Kırıkkaleli olmak bizim en asli görevimiz. Doğduğumuz Kırıkkalemiz de hep birlikte yaşıyoruz. Bu memlekete hizmet etmekte bizim en asli görevimiz. Peygamber minberi olan makama halel getirmeden çalışacağız. Oda yöneticileri ve üyeleri ile hep birlik olacağız beraber olacağız.  Sorunların çözümünü bularak ilimizi orta Anadolu’nun sayılı illerinden biri haline getireceğiz” dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu