Anahtar Kelimeler:

Bayanlar ziyaret etti…

Bayanlar ziyaret etti…

 ‘Vatandaşın bize Allah razı

olsun demesine talibiz’

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı Kırıkkale’de ikamet eden bayanlar ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette konuşan Mehmet Saygılı, “Vatandaşın bize Allah razı olsun demesine talibiz” dedi.

En iyi hizmeti sunmaya talibiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda ev hanımları ve çalışan bayanlardan oluşan bir grup Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Saygılı, vatandaşın kendilerine Allah razı olsun demelerine talip olduklarını belirtti. Saygılı, “Biz dürüstlükten ve şeffaf yönetimden taviz vermeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Allah nasip ederde bu göreve gelirsek, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya talibiz” ifadesinde bulundu.

Projeler üreterek hayata geçireceğiz

Kırıkkale’nin ciddi bir gelişime ve şehirleşme konusunda adımlara ihtiyacı olduğunu ifade eden Saygılı, “Bu konuda yapılan hizmetlerin üzerine koyarak, daha verimli daha kapsamlı çalışmalar yapacağız. Bize verilen bayrağı en yüksek yere taşımaya çalışacağız. Allah nasip ederse, göreve geldiğimizde Kırıkkale’nin tam manasıyla şehir olmasını sağlamak için taviz vermeden projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Belediyenin rutin görevlerinin dışında, projeler üreterek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Bayanlara yönelik projeler

Bayanlara yönelikte projelerinin olduğunu ifade eden Saygılı, “Hanımlarımıza yönelik birçok projemiz var. Ben sadece birinden bahsedecek olursam eğer onların sosyal yaşama dahil olmaları için bir merkez oluşturacağız. Orada kendi aralarında yaptıkları Gün’ler dahil olmak üzere, her şeyi yapabilecekler. El emeklerini yapabilecekler. Orada bir araya gelip sosyal manada gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. İnşallah bunların hepsi hayata yerleşecek” dedi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı