Anahtar Kelimeler:

"İyi insanlar iyiler için kazanacak"

 Çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi’nin Kırıkkale Belediye Başkanlığı adayı Mahir Yılmaz, yaklaşan yerel seçim çalışmalarına tüm hızla devam ettiklerini söyledi.

Kapı kapı gezeceğiz

Karşıyaka Mahallesi’ndeki seçim bürosu ziyaretinde konuşan Yılmaz, Kırıkkale’nin bir an bile beklemeye ve kaybetmeye tahammüllünün olmadığını kaydetti. Mahir Yılmaz, “Saadet partisi olarak biz ev ev, kapı kapı gezeceğiz ve Kırıkkale’nin kaderini birkaç kişinin eline bırakmayacağız. Biz iyi insanlar için iyiler kazanacak diyoruz. Kırıkkale’nin bir kuruşunu, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz diyoruz. Yıllardır Kırıkkale için Türkiye’nin en büyük köyü tabirini kullanıyorlar bu bizi derinden yaralamaktadır. Oysaki Kırıkkale bundan çok daha iyisini hak etmektedir bu cümle bir Kırıkkaleli olarak bizi derinden yaralamaktadır ve biz bu imajı ortadan kaldırmak için Kırıkkale’yi modern bir şehir yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

Açıklama yaptı

30 Mart sadece bir seçim değil aynı zamanda Kırıkkale’nin kaderi olacak. Yıllardır bizi yönetenler başımıza vekil olarak seçtiklerimiz görünen o ki bu laftan hiç gocunmamaktadırlar. Eğer dediğimizin aksi olsaydı bugün Kırıkkale bu konumda olmazdı. Biz Kırıkkale sevdalıları olarak gece gündüz çalışacağız. Biz nasıl bir yükün altına girdiğimizi çok iyi biliyoruz. Sorunları dağlar kadar olan bir şehrin tüm yükünü omuzlayacağız ama Kırıkkale halkı şundan emin olsun ki biz Allah’ın izniyle Kırıkkale’nin gülen yüzü olacağız” ifadelerini kullandı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli