Anahtar Kelimeler:

Kazanan Kırıkkale olacak

Kazanan Kırıkkale olacak

 MHP’ye iade-i ziyaret…

Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir  il yöneticileri İl Genel Meclis üye ve Belediye Meclis üye adayları  ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı merkez seçim bürosunda ziyaret ettiler. Ziyarette iki başkan adayı seçim sonunda kazanın Kırıkkale olacağını söylediler.

Ziyaret ettiler

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarını son sürat devam ederken sürpriz bir o kadar da anlamlı ziyaretlerde gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’ın  Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılının seçim bürosuna yaptığı ziyaretin ardından dün de Ak Parti teşkilatından Pekdoğan’a sürpriz ziyaret gerçekleşti. Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir, İl Genel Meclis, Belediye Meclis üye adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Pekdoğan ve MHP İl genel ve Belediye Meclis üyesi adayları Ak Parti heyetini kapıda karşılaşarak tek tek tokalaştılar.

İadeyi ziyarete geldik

Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı geçtiğimiz günlerde MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın seçim bürosunda kendisini ziyaret ettiğini bir yanlış anlaşılma yüzünden seçim ofisinde bulunamadığını belirterek iadeyi ziyarete geldiklerini söyledi. Saygılı “ Mustafa Bey bizim büyüğümüz ağabeyimiz. Siyasi nezaket göstererek bizi ziyaret ettiler. Bizimde ziyaret etmemiz şart oldu. Kendisi ile geçmişe dayanan hukukumuz var. Daha öncede birkaç kez görüşmemiz olmuştu. Seçim atmosferinin başlaması ile bir araya gelemedik. Seçim gelip geçici dostluklar kalıcı.Mustafa Pekdoğan ağabeyimle siyasi yelpazenin farklı yerlerinde olabiliriz.Ama ikimizin de asıl amacı Kırıkkale’ye hizmet etmek.Seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.Ne olursa olsun sonun da kazanan Kırıkkale olacak” şeklinde konuştu.    

Amaç hizmet yarışı

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan ziyaretten son derece memnun olduğunu siyasi nezaketin en iyi örneğinin Kırıkkale’de sergilendiğini eski dönemlerde olduğu gibi kimsenin birbirini kıracak ifadelerden uzak durduğunu belirtti. Pekdoğan “ Yerel seçimlerinin asıl amacı hizmet yarışı. Ak partili kardeşlerimizde bizimde isteğimiz memleketimize hizmet etmek.Bu bir hizmet yarışı.Seçim sonunda yine yüz yüze bakacağız. O yüzden  birbirimizi kırmadan demokratik bir mücadele veriyoruz. Seçim sonunda da kazanan Kırıkkale olacak.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

Sohbet ettiler

Konuşmaların ardından misafirlerin çay ikramında bulunan MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan Ak parti İl Başkanı Mehmet Demir ve Mehmet Saygılı ile kısa bir seçim muhabbeti  yaptılar. Pekdoğan  daha sonra seçim ofisinden ayrılan konuklarına kapıya kadar eşlik ederek tek tek uğurladı.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı