Anahtar Kelimeler:

Gelişim istikrarla sürecek

Gelişim istikrarla sürecek

 Saygılı’dan ziyaretler

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Saygılı bu kapsamda Millet Caddesi esnafını, Kırgaz’ı, Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Kırıkkale Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde bulundu

İlk olarak esnafları ziyaret eden Saygılı, burada vatandaşın ilgisi ile karşılaştı. Saygılı ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’mizin gelişimi ve istikrarın sürmesi için, çocuklarımızın geleceği için AK Parti’yi tercih etmek durumundayız. Yapılan hizmetleri ve olanları hepimiz görüyoruz. Hükümetimiz sapa sağlam yerinde durmaktadır. Bu olaylar başka zamanlarda gerçekleşseydi çok farklı durumlar ortaya çıkabilirdi. Bu yüzden bu güçlü iktidarımızı korumak zorundayız ve AK Parti’ye ve Türkiye’mize sahip çıkmak durumundayız” diye konuştu.

Projelerimiz olacak

Saygılı bu ziyaretinin ardından Ağız ve Diş sağlığı merkezini ziyaret etti. Burada hasta ve hasta yakınları ile buluşan Mehmet Saygılı, Başhekim Murat Töredi’yi makamında ziyaret etti. Kısa bir sohbet gerçekleştiren Saygılı, Kırıkkale’de daha iyi hizmetlere kavuşmak için projeler üreteceklerini bu projelerinin kendilerinde mevcut olduğunu ifade etti. Saygılı, “Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi. Saygılı yaptığı açıklamanın devamında, AK Parti ile istikrarlı gelişimin devam edeceğini kaydetti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu