Anahtar Kelimeler:

Türk milleti unutmaz

Türk milleti unutmaz

 Filiz’den açıklama

Kırıkkale eski Milletvekili Hacı Filiz, 28 Şubat`ın yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir açıklamada bulunarak son durumu değerlendirdi.

28 Şubat açıklaması

Filiz, açıklamasında şunları söyledi: "Bundan 17 yıl önce 28 Şubat’ta benimde milletvekili olarak bulunduğum dönemde post modern darbe ile o gün ki hükümeti yıkıp yeni bir hükümet kurduranlar sadece bununla   kalmadılar. Meclisten kendi istedikleri yasaların çıkması için meclise akıl almaz baskı uyguladılar. Bu baskılardan biri 8 yıllık eğitim yasasının çıkması için yapılan baskı idi.8 yıllık eğitim yasası çıksın diyenlerle çıkmasın diyenler arasındaki yumruklu kavgalar ve bun tür yasaların çıkarılması için yapılan baskılar  neticesinde mecliste partimizden bir milletvekili arkadaşımız vefat etmişti.

Post modern darbe

28 Şubattaki post modern darbe sonucu mecliste yaşananları benim gibi yaşamış olan Sayın Abdullah Gül bugün Cumhurbaşkanı, Sayın Cemil Çiçek meclis başkanı. Dün 8 yıllık eğitim yasasının mecliste kabul edilmemesi için aynı safta mücadele vermiştik. Dün 28 Şubatta partilerimizin grup toplantılarında tansiyon ne ise o gün ne yaşanmışsa bugün de partilerin grup toplantılarında yaşanıyor. Dün mecliste yasalar görüşülürken yumruklar havada uçuşmuşsa ne yaşanmış ise bugünde mecliste aynısı yaşanıyor.

Bugünkü durum ne?

Bugün mecliste yaşananlarla 28 şubat sonucu mecliste yaşananlar aynı birbirinin fotokopisi gibi. Dün mecliste post modern darbecilerin baskısı vardı bugünde iktidar baskısı. Yaşananlardan maalesef ders alınmamış. Bu günde iktidar HSYK yasası çıkacak, internet yasası çıkacak, eğitim yasası çıkacak baskıları sonucu yumruklar havada uçuşuyor. Parmak kırmalar, burun kırmalar hastanelik olmalar.Dün yaşananlar ile Bugün yaşananlar aynı ve maalesef bu gidiş gidiş değil.

Türk milleti unutmaz

Mecliste bu yaşananların sorumlusu birbirleriyle yumruklaşan milletvekilleri kesinlikle değildir. Yarın Allah korusun mecliste çok acı bir olay yaşanırsa bunun tek ama tek sorumlusu milletvekillerini bu duruma getirenlerdir. Vebalde günahta onundur. Bu olaylarla bu gidişe göz yummak görmemezlikten gelmekte kimseyi sorumluluktan kurtarmaz. Yetkisini kullanma sorumluluğunu yerine getiremeyenleri Türk milleti asla unutamaz..."



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu