Anahtar Kelimeler:

Vefasızlık yapmadık yapmayacağız

Vefasızlık yapmadık yapmayacağız

 Mahir Yılmaz geziyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz seçim çalışmalarına hafta sonu da devam etti. Sanayi mahallesi esnaflarını ziyaretlerinin ardından Kaletepe Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi seçim bürosunu ziyaret eden Yılmaz son olarak ta seçim bürosunda partiye katılanlarla bir araya geldi.

Yollarımız yapılmalı

Mahir Yılmaz, sanayi mahallesi esnafın dertlerini sıkıntılarını dinledi. Bütün Sanayi’yi gezen Yılmaz halkla sürekli iç içe olacaklarını belirtti. Kışın çok zor şartlarda çalıştıklarını ifade eden Sanayi Esnafı “Bizde insanız, bizimde bir canımız var. Bizi buraya kimse mahkûm edemez. Çok zor şarlarda çalışıyoruz. Sanayi’nin yolları bakımsız adeta bir patates tarlası gibi. Burası Kırıkkale’ye yakışmıyor’’dediler.

Yeni sanayi şart

Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise “ Allahın izniyle o makama oturduğumuzda Esnafımızın bütün sıkıntılarını çözeceğiz. Ben Esnaf kardeşimi gerçekten anlıyorum. Onların sıkıntılarını dertlerini çözeceğime de inanıyorum. Kırıkkale’ye yeni bir sanayi sitesi kurulması şart. Bizde Başkanlık makamına geldiğimizde listemizin en başında bu proje geliyor. Artık Sanayi Esnafımızı bu çamurdan soğuktan kurtaracağız. Kimsenin şüphesi olmasın.’dedi.

Moral veriyorsunuz

Kaletepe ve Bağlarbaşı Mahallelerindeki seçim bürosundaki Saadet Partililerle bir araya gelen Yılmaz gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğu görüldü. Yılmaz burada yaptığı konuşmada mahalle teşkilatlarının çalışmasından memnun olduğunu söyledi. Yılmaz “Sizlerle el ele vererek bu seçimi kazanacağız. Sizleri bu şekilde gördükçe moral buluyorum. Çalışma azmim bir kat daha artıyor” şeklinde konuştu.

Bir çığ gibi büyüyoruz

Saadet Partisine katılım töreninde bir konuşma yapan Yılmaz siyasetin seviyesini asla düşürmediklerini kimseyi kırıcı ve karalayıcı siyaset yapmayacaklarını tekrarladı. Yılmaz aralarına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek “İnsanlar fıtratına yakın olan insanlarla bir araya gelir.Sizlerde beni yakın buldunuz ve yanımda oldunuz.Vefasızlık yapmadık.Vefasızların halini görüyorsunuz. Çığ gibi büyüyoruz. Biz adaletli insana hizmet en önemlisi yetim hakkını koruyan bir hizmet anlayışımız olacak. Tribüne oynayanlar balon gibi sönecek göreceksiniz” şeklinde konuştu.  



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı