Anahtar Kelimeler:

Yılmaz'dan mahallelere çıkartma

Yılmaz

 Projelerini açıkladı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz hafta sonu Bağlarbaşı,  Etiler, Sanayi, Gürler, Kaletepe Mahalle teşkilatlarının açılışına katıldı.

Proje açıklaması

Yılmaz yaptığı konuşmalarda Kırıkkale’ye yeni bir hizmet anlayışı kazandıracaklarını belirterek hanımlara yönelik projelerini açıkladı. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz hafta sonu mahalle teşkilatlarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışlara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Sarak, İl Genel Meclisi Adayları, Belediye Meclis üyesi adayları, parti yöneticileri katıldı.

Desteğinizi esirgemeyin

Bağlarbaşı, Etiler,Sanayi,Gürler, Kaletepe  mahalle irtibat bürolarında partililerin ve vatandaşların verdiği destekten büyük moral bulan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz  açılışıa katılanlarla da yakından ilgilendi. Büro sorumlularının ve vatandaşların ilgi ve gayretlerinden oldukça memnun `olduğunu belirten Yılmaz  ‘Yerel seçimlerde desteğinizi esirgemeyin. En temel belediye hizmetlerinde büyük eksiklikler devam ediyor. Seçimi kazanmamız halinde Kırıkakle’ye yeni bir belediyecilik anlayışı kazandıracağız. Kırıkkale Saadet Belediyeciliği ile tanışacak” İfadelerini kullandı.

Hanımlara projeler

Başkan adayı Yılmaz seçim irtibat bürolarının açılışlarında projeleri hakkında da bilgi verdi. Yılmaz ilk işinin şehre içilebilir su vermek olduğunu, sosyal projelere imza atacaklarını söyledi. Yılmaz hanımlara yönelik olarak el emeği göz nuru işleri ekonomik kazanç dönüştürecek projesini olduğunu söyledi. Yılmaz “Şehirde şebekesinden su içilmiyor. İlk işim bu sorunu çözmek olacak. Hanım kardeşlerimizin yönelik bir lokal projemiz var. Her mahallede bir lokal açacağız. Bu lokallerin işletmelerini hanım kardeşlerimiz yapacak. Lokallerde el işi göz nuru ürünlerini ekonomik olarak kazanç kapısı haline getireceğiz” şeklinde konuştu.  



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu