Anahtar Kelimeler:

Berberler `Birdal` dedi

Berberler `Birdal` dedi

 Sonunda değişim oldu!

Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası genel kurlu hafta sonu yapıldı. 46 yıldır oda başkanlığı yapan Sebahattin Aksoy başkanlığı bırakırken iki adayın yarıştığı kongrede Murat Birdal Başkan seçildi.

Seçim yapıldı

Kırıkkale Esnaf odalarındaki seçimler Berberler ve Kuaförler Odası genel kurulu ile sona erdi. Esnaf ve kefalet  binasında yapılan  genel kurulda divan başkanlığın Odalar Birliği başkanı Süleyman Köstekli yaparken divan üyeliklerine Cemil Bora, Orhan İba, Behzat Yerlikaya ve  Adnan Çatalok seçildi 

Rekorla bıraktı

Türkiye de bir rekor kıran 46 yıldır Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığın yapan Sebahattin Aksoy duygulu  dolu bir konuşma yaptı. Aksoy konuşmasında “ Bu meslek sebat isteyen bir meslektir. İkindiye kadar beklersin kimse gelmez, bakarsın akşama doğru 5 kişi gelir. O günkü yevmiyeni kurtarırsın. Çalışırsan ekmek yediren bir meslek. Tertemiz ve ölmeyecek bir meslek. Ben berberliği çok seviyorum. Tekrar dünyaya gelsem yine berber olurum. Tüm berber ve kuaför esnafımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar hep destek oldular. Hep beraber güzel işler yaptık” şeklinde konuştu.

İki aday yarıştı

 Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığı için iki aday yarıştı. Vehbi İnci ve Murat Birdal. Yapılan oylama sonunda 213 üye oy kullandı. Murat Birdal 134 oy alırken,Vehbi inci 75 oy aldı. 4 oyda  geçersiz sayıldı.  Seçimi kazanan Murat Birdal emektar başkanları Sebahattin Aksoy’un hizmetlerinin devamını getireceklerini söyledi. Berber ve Kuaförler odasının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Murat Birdal , Vedat şahbaz , Seyfi Duman , Tacettin  Karaca , Nuri Yalabık , Ayça Hatice  İleri, Kamil Düğeroğlu, Denetim kurulu Kaan  Şahiner , Nuri Türk,  Sevgi Tonga.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu