Anahtar Kelimeler:

Eseri olmayan dedikodu yapar

Eseri olmayan dedikodu yapar

 Sungur’dan açıklama

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Ahmet Sungur eleştirilere kulak tıkadığını belirterek “Meyve veren ağaç taşlanır. Siz hiç cam ağacağının taşlandığın gördünüz mü?”  şeklinde manidar konuştu.

Sungur açıklaması

Yahşihan ilçesinde seçimlere kısa bir süre kala heyecan giderek artıyor. Siyasi parti adaylarını Yahşihanlıları ikna etme çalışmaları da son sürat devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkan ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur seçim bürolarını açılışlarının ardından çalışmalarını sürdürüyor. Sungur Yahşihanlılarla seçim bürosunda bir araya gelirken ev toplantılarına da ağırlık veriyor.   

Bizim eserlerimiz ortada

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur son günlerde kendilerine yönelik eleştirilerin giderek arttığını bunun yanı sıra dedikoduların hat safhaya ulaştığını bunların hepsine kulak tıkadıklarını söyledi. Sungur dedikodularla uğraşacak zamanları olmadığın Yahşihan’ı bir adım daha ileri nasıl götürürüz çabası içinde olduklarını ifade etti. Sungur “ Bizim eserlerimiz ortada. Eserleri olmayanlar vaatlerle, dedikodularla eleştirilerle siyaset yapar. Bundan öncede söyledim. Partimizin bir geleneği var. Yapacağımızı söylemek gibi. Ayrıca meyve veren ağaç taşlanır. Siz hiç cam ağacının taşlandığın gördünüz mü?” şeklinde konuştu.  



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu