Anahtar Kelimeler:

Yılmaz'dan havai fişekli açılış

Yılmaz

 Renkli bir program

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz yıllardan bu yana Kırıkkale’nin sıkıntısı olan bölgeciliği 30 Mart seçimleri ile sona erdireceklerini söyledi.

Yılmaz çalışıyor

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarına ziyaretlerine ağırlık vererek devam ediyor. Hafta sonu Kaletepe,Bağlarbaşı, YeniMahalleye Gürler Mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Saadet partisi Belediye Başkan adayı Mahir yılmaz önceki günde Bahçelievler Mahalle teşkilatının açılışına katıldı. İl Genel Meclis üye adayları, Belediye Meclis üye adayları parti yöneticilerinden olaşan kalabalık bir kadro ile açılışı katılan Yılmaz’a mahalleliler havai fişeklerle karşıladılar. Büyük ilgi gören Yılmaz seçmenleri ile tek tek ilgilendi.

Bölgecilik bitecek

Saadet Partisi Belediye Başkanı Mahir Yılmaz yaptığı konuşmada Kırıkkale’de kardeşliği birliği ortaya çıkmak için bölgecilik hastalığın ortadan kaldırmak istediklerini söyledi. Yılmaz “Kırıkkale’de yaşayan herkes Kırıkkalelidir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Memleketin neresinde doğmuş olursa olsun Kırıkkale’de yaşayan herkes Kırıkkalelidir. Bizim görevimizde burada yaşan herkese hizmet etmektir.Hizmet ederken oralı buralı diye kimseyi ayırmayacağız. Senelerdir bu memleketin ilerlemesine engel  olan hastalık bitecek” şeklinde konuştu.

İlk hedef içilen su

Projeleri konusunda da açıklama yapan Yılmaz ilk hizmetinin altı ay içinde içilecek suyu şehre vermek olduğunu söyledi. Yılmaz “ Su işini bitirdikten sonra şehirde çamurlu sokak bırakmayacağız.Hanımlarımızı el işlerini ekonomiye kazandıracak kendi aralarında rahatlıkla buluşacakları lokaller yapacağız. Şehiri daha yaşanır bir hal alması ve kötü anılan ne kadar olumsuzluğu varsa bitirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı