Anahtar Kelimeler:

Belediye tamamen şeffaflaşacak

Belediye tamamen şeffaflaşacak

 Yılmaz çalışıyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kişisel hedeflerle uğraşmadığını, yüksek idealler ve projelerle Kırıkkale’yi geliştireceklerini söyledi. Yılmaz şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini bildirdi.

Çalışmaları sürüyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarını açılışlarına katılarak devam ediyor. Yılmaz  önceki gün Gündoğdu Mahallesindeki Saadet Partisi Mahalle teşkilatının açılışına katıldı. Bu güne kadar kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yüksek ideal ve projelerle şehri geliştireceklerini belirten Yılmaz, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını bu ilginin 30 Mart günü karşılığın alacağını söyledi. Yılmaz konuşmasının devamında, “Kırıkkaleli hemşerilerim; Şimdiye kadar bana vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere minnettarım. Sizlerin bu teveccühünüzü boşa çıkarmadan sizlerin içinizden bir kardeşiniz olarak kişisel hedefler uğruna değil yüksek idealler uğruna mücadele etmeyi kendimize ilke edindik.İlimizin sorunları ile alakalı ciddi çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Su açıklaması

İçilmeyen suyumuzu, Atıl bırakılan parklarımızı, yetersiz sosyal alanları, kimseye kulak asmayan kapalı kutu belediyecilik anlayışını ve sorunları dile getirmekle yetinmeyip çözüm yollarını ortaya koymaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımız esnasında şahısları değil icraatları hedef aldık. Her şartta üslubumuzu muhafaza ederek Ahlaki yöntemlerin dışına çıkmadan, Mücadelemizi karşılıklı saygı çerçevesinde yürütmeye gayret ediyoruz. İlimizin potansiyelini değerlendiremeyen, iç ve dış dinamiklerini harekete geçiremeyen bu dar yapı değişmedikçe bu gün ki noktadan daha ileriye gitmek mümkün değildir. İşte biz Kırıkkale’nin gelişiminin önündeki bu engelleri kaldırmak ve ilimizi efsane Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak üzere yola çıktık.”şeklinde konuştu.

Halkın belediyesi olacak

Başkan adayı Yılmaz Sorunların mahallinde tespit yapılarak ilgili birime aktarılarak takibini yaparak ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını hedeflediklerini belediyecilik anlayışının da bu olduğunu belirtti.  Yılmaz konuşmasını “Halk günleri, halk meclisleri uygulamasını devreye sokarak hesap soran değil, hesap veren belediyecilik anlayışına geçmeyi Birlikte Başaracağız. Partizanlık, Adamcılık, Akrabacılık, gurupçuluk, bölgecilik yapmadan İlimizde yaşayan her bireyin hakkını hukukunu gözetmeyi Birlikte başaracağız.”şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu