Anahtar Kelimeler:

Beşir Atalay kapıları kapattı

Beşir Atalay kapıları kapattı

 Kimseyi almayacaklar!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ilçelerde yaptığı programlarda seçim sonunda AK Parti’ye geçmeyi düşünen adaylara seslenerek böyle bir olayı kabul etmeyeceklerini söyledi.

Önemli bir açıklama

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay seçim çalışmaları kapsamında Keskin, Bahşılı, Yahşihan, Karakeçili AK Parti Belediye Başkan Adaylarının  Seçim Bürosunun açılışını yaptı. Açılışlarda büyük coşku ile karşılanan Atalay seçim sonunda AK parti saflarına katılmak düşüncesinde olan adaylara üzücü haberi vererek kapıları kapattı. Atalay diğer parti adaylarının AK Parti’ye geçeceğim sözlerini kabul etmedikleri söyledi.

Büyük ilgi

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Atalay sahaya bir indi bir indi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanında yaptığı miting programının hemen arkasında ilçelere çıkarma yapan Atalay ilçelerde büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla bir araya gelen Atalay onların dertlerini dinledi. Vatandaşların ülke gündemine dair sorularında cevaplayan Atalay gördüğü ilgiden son derece memnun olduğu görüldü.

Ak Kadrolar

Büyük mitingde partilerine Kırıkkale’nin ilgisinin bir kez daha görüldüğünü söyleyen Atalay seçim sonunda Ak Partiye geçmeyi düşünen adaylara da kapıyı kapattı. Atalay “Adaylarımızın belli olmasının ardından başvuru yapan bazı aday adayları başka partiden aday oldu.  Geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış  şimdi ise başka partilerden aday olan arkadaşlarımız var. Onlarda bizim hemşerimiz ben kazanınca AK Parti’ye geçmeyeceğim sözlerini kabul etmiyoruz.  Bizim adaylarımız belli. Çok titiz bir çalışma sonunda aday olarak açıkladık bu isimleri. O yüzden Ak Kadrolar bu seçimde başarı elde edeceklerdir” şeklinde konuştu.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı