Anahtar Kelimeler:

Hepsi bizim eserimizdi”

 Hepsi bizim eserimizdi”

 Tekrar yapacağız…

“Herkes dönüp Keskin’e bakacak”

Demokrat Parti Keskin Belediye Başkan adayı Bülent Altınışık, Keskin’de bir dönem kendi yaptığı bütün çalışmaların yok edilmiş olduğunu söyledi ve “Hepsini tekrar yapacağız” dedi.

Neler yapıldı neler?

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve ilk döneminden daha büyük bir ilgi gören Demokrat Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Bülent Altınışık, açıklamalarda bulundu. Bir dönem ilçede belediye başkanlığı yapan ve bir çok hizmete imza atan Altınışık, “Keskin’de bir dönem gerçekten çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Fakat şimdi görüyoruz ki, bizim eserlerimizin yerinde yeller esiyor. Biz bunları Keskin halkının ihtiyaçları için yapmıştık. Karıştıran Parkı, kaldırımlar, yollar, belediyemizin kendi ekmek fabrikası.

Yazık değil mi?

endi parke ve büz atölyesi, genişletilmiş itfaiye, futbol sahası, benzin istasyonu, kum eleme tesisi, 13 adet çocuk parkı, belediye iş makineleri filosu, su sorununun çözümü, hayvanat bahçesi, dijital hoparlör sistemi, modern tuvaletler, kapalı otopark ve sebze hali, tekstil ve dokuma fabrikası ve daha niceleri bizim eserimiz. Bütün bunları hemşehrilerimizin gündelik ihtiyaçları, ilçemizin sıkıntılarını gidermek için yapmıştık. Ama şimdi ya bir çoğu kapatılmış ya da işletilmemiş, kendi haline terk edilmiş. Yazık değil mi?” dedi.

Herkes Keskin’e bakacak

Bütün bunların tekrar yapılacağını, ortadan kaldırılan hizmetler ile ilçenin geriye gittiğini söyleyen Altınışık, “Hiç kimse merak etmesin. Keskin ilçemize bu hizmetleri tekrar getireceğiz ve daha fazlasını yapacağız. Hiçbir şeyi eksik bırakmayacağız. Her hizmetin garantisini veriyorum. Bu çağda Keskin bizden sonra çıtayı yükseltmeliydi. Ama ortada çıta bile kalmamış. Ama biz söz veriyoruz. Keskin ilçemiz, hak ettiği hizmetleri de değeri de alacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hem de öyle güzel ve dikkat çekici çalışmalar yapacağız ki, herkes dönüp Keskin’e bakacak” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu