Anahtar Kelimeler:

Seçim gezisinde bulundu

Seçim gezisinde bulundu

 ‘En büyük projemiz

Kırıkkaleliyim demek’

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında mahalle komitelerinin açılışlarını yapmaya başladı. Gündoğdu mahalle komitesinin açılışı Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı Pazar yerlerini gezdi dün de sabah sanayi esnafı ile kahvaltı yaptı.

Gerçek millet burada

AK Parti seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Gündoğdu Mahallesi seçim koordinasyon merkezi açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve vatandaşlardan yoğun katılım oldu. Belediye Başkan adayı Saygılı Pazar esnafı ile buluştu, ayrıca dün de sabah saatlerinde sanayi esnafı ile kahvaltı yaptı

Memleketin sahibi buradaki vatandaşlardır

30 Mart’ın yerel seçimlerden öte bir seçim olduğuna dikkat çeken Başkan adayı Saygılı, “Kırıkkale’de ve tüm Türkiye bu seçim hayati önem taşımaktadır. Bu seçimde memleketimize sahip çıkacağız. Memleketin sahibi buradaki vatandaşlardır. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, engellere takılmadan ilerleyeceğiz. Engel olan olursa da ezip geçeceğiz. Hepimizin öncelikli projesi Kırıkkaleliyim demek olacaktır” diye konuştu.

Cihat Vural’a teşekkür

Birilerinin bu yolda engel çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Saygılı, “Biz memlekete sahip çıkma adına, bu kutlu yolumuzu asla ve asla değiştirmeyeceğiz. Geçtiğimiz gün projelerimizi açıkladık. İnşallah açıklamamızın hepsini, Allah nasip ederde göreve gelirsek, bir bir hayata geçireceğiz. Bu bölgelerimiz içinde projelerimiz var. İnşallah hep bir elden Kırıkkale’yi kucaklayacağız. İftira ile yalan ile siyaset yapanlara iyi bir ders daha vereceğiz. Bu seçim büromuzun açılışında öncelikle Cihat Vural kardeşime ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Milletin evlatları iş başında

Saygılı’nın konuşmasının ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Can yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunların altını çizerek, “Kırıkkale bu seçimde Saygılı ile yola devam edecek. İnşallah kenar mahallelerimiz de bu seçimden sonra hizmet görecek. Biz Saygılı’ya güveniyoruz. Kırıkkale’nin sıkıntıları ile hem hal olmuş bir kişi. İnşallah sorunları çözerek, şehri sizlerle beraber yönetecek. Milletin evlatları olarak biz iş başındayız. Ve Türkiye olarak hep birlikte ayağa kalkacağız” dedi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli