Anahtar Kelimeler:

Projeler üretildi

Projeler üretildi

 Gelişime hepimiz ayak

uydurmak zorundayız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, şehrin tüm sorunlarını çözmek için çalışacaklarını ve Kırıkkale’nin gelişiminin devam edeceğini şehrin gelişimine ayak uydurmak için proje ürettiklerini söyledi.

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, önceki günü Sanayi Esnafları ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Can Hayat AVM personeliyle de buluşan Saygılı, bugün de Ak parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ın basınla buluşmasında yer aldı. Saygılı burada basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen  Saygılı Silah Organize Sanayi’nin kurulması ile istihdam yönünde artışın olacağını söyledi. Saygılı “Şehrin gelişimi için Belediye olarak öncülük yapacağız. İstihdam açısından çalışmalarımız olacak. Şehrin gelişimine ayak uydurmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Kırıkkaleliyiz

Saygılı, Kırıkkale’nin belli başlı tüm toplumu ilgilendiren sorunlara yönelik adımlar atılacağını belirterek, “Şehrimiz de tüm vatandaşlarımızın gerekirse bir bir dinleyeceğiz. Bu görüşmeler neticesinde vatandaşlarımızın ortak kanaatleri doğrultusunda projeler üreteceğiz. Kırıkkale’mizin iyi bir noktaya taşınması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hepimiz Kırıkkaleliliyiz. Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnşallah Kırıkkale için hayırlısı olacak. Temennimiz bu yönde” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli