Anahtar Kelimeler:

Belediyelerin hepsini alacağız”

 Belediyelerin hepsini alacağız”

 Köksal iddialı…

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal parti binasında büyük mitingi ve ilçelerde yaptıkları gezileri değerlendirdi. Köksal  ilçe gezilerinde büyük ilgi gördüklerini Kırıkkale’deki tüm ilçe ve beldelerde seçimi kazanacak gibi göründüğünü ifade etti.

Partide açıklama

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Köksal geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan mitingi ve ilçe ile beldelerde yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi. Köksal halkın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve milli idareye sahip çıktığını söyledi.Kırıkkale halkına mitinge katılımlarından dolayı teşekkür etti. Köksal “Biz seçim yarışında çok önde olduğumuzu görüyorum. Her geçen gün halkın teveccühü giderek artıyor. İlçelerde gördüğümüz manzara ve ilgi bütün belediyeleri kazanacağımız gibi gösteriyor. İbre öyle görünüyor” şeklinde konuştu.

Anayasa’ya aykırı

Köksal parti belediyelerinin alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını seçimin ardından seçimin kazanılmasının ardından şehrin merkezden kenar mahallere doğru güzelleştirme konsepti içine gireceğini bunun içinde projeler hazırlandığını söyledi.Belediyelerin artık gücünü birleştirerek çalışma yapacağını da ifade etti. Köksal son olarak dinleme olayı ile ilgili soruları cevapladı. Köksal haberleşme özgürlüğünün anayasa ile teminat altına alındığını belirterek “500 bin kişinin resmi kayıtla dinlendiği ortaya çıktı.Bir de buna karşı tarafın dinlendiğini hesaplarsak  sayı giderek artıyor.Vatandaşların haberleşme özgürlüğü anayasa ile teminat altına alınmıştır.Yapılan iş anayasaya aykırıdır suçtur” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu