Anahtar Kelimeler:

Projelerimiz hayata geçecek

Projelerimiz hayata geçecek

 Birlikte dolaştılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Projelerimizi hayata geçireceğiz

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Zafer Caddesi esnafını ziyaret eden heyet, AK Parti ile yola devam mesajı verdi. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin gelişimi için ve istikrarın devam etmesi için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini belirterek, “Projelerimizi açıkladık. Allah’ın izniyle, hepsini birer birer hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Vatandaşın güveni tam

Düzenlenen ziyaretlerde, Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal da bazı açıklamalarda bulundu. Köksal, Kırıkkale’ye her geldiklerinde AK Parti’ye olan güveni her zaman gördüklerini belirterek, “Kırıkkaleli vatandaşlarımız, bizi her gördüklerinde gerek hal ve hareketleri ile gerekse söylemleri ile güvenlerini bizlere gösteriyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu güven ortamı bozulmadan, AK Parti ile yola devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. Ziyaret sonunda Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Saygılı’nın seçim bürosunu ziyaret etti.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli